Om os

Vi arbejder hårdt for dig!

Ved SK-Udlejning er sikkerheden vigtig, både at vi har sikkerhed i uptime, og på selve netværket. Alt netværksudstyr bliver prekonfigureret til den bedste performance, samt bliver vores Firewall regler opdateret til punkt og prikke. For at sikre dig den bedst mulige sikkerhed koder vi vores egen firewall, så vi med 100% sikkerhed ved hvad der sker.

Premium udstyr

Vi bruger altid udstyr vi selv kan stå inde for.

Vores udstyr er altid af enterprise kvalitet. De fleste af vores switche har før levet et liv i datacenter, og har forbundet hundredevis af servere. Enkelt udstyr køber vi dog som nyt. Eksempler på dette kan være strømudstyr, backbones, core switche og accesspoints. På den måde er vi sikre på at alt udstyr, efter at vi også selv tester det igennem, har en høj og sikker ydeevne.

Vi har en dedikeret steamcache server til dit event. En steamcache er en lokal cache server som downloader de spil som deltagerne opdaterer eller downloader på Origin, Steam og Blizzard. Det har den fordel at næste gang en deltager skal hente en opdatering til et spil, går dette ikke ud over netværket ud af huset, da den downloader fra serveren. Serveren er forbundet til det interne net via fiberkabel til core-switchen – Dette giver den en hastighed på 10.000Mbps internt.

Hvem er vi?

Her kan du se hvem du kan møde når vi er ude til events!

IMG_2076

Kenneth Bekke

Netværksadministrator

Kenneth arbejder til dagligt med sikring og styring af netværk. Han har været med til at sikre en stabil forbindelse til alle events vi har været til.

IMG_2084

Simon Pedersen

Eventansvarlig

Simon styrer alt det praktiske til events, samt er det ham der vil stå for CS:GO turneringer, Steamcache og strøm.

Interesseret? Kontakt os for mere information.

Uanset om du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller en helt tredje ting – Så er vi klar på at hjælpe!